FitnessSyncer Vynulovat úkoly
Místo mazání úkolů doporučujeme provést „Reset“, pokud chcete úkol pouze vrátit do stavu, v jakém byl při jeho prvním vytvoření; při používání funkcí „Reset“ a „Delete“ však doporučujeme postupovat opatrně.
Pokud dojde k významné změně podkladových dat nebo si přejete provést novou synchronizaci, můžete na stránce FitnessSyncer.com kliknout na tlačítko „Upravit “ v sekci „Můj účet“ u daného úkolu a poté na panelu nástrojů kliknout na „Obnovit úkol“. Po dokončení tohoto procesu klikněte znovu na tlačítko „Synchronizovat “.
Je třeba poznamenat, že resetování úkolu vymaže všechna data spojená s tímto úkolem, a pokud jste provedli nějaké historické synchronizace nebo podobné operace, bude možná nutné je provést znovu. Tato funkce také není v současné době k dispozici v našich mobilních aplikacích.
