FitnessSyncer Nulstil opgaver
I stedet for at slette opgaver anbefaler vi, at du vælger »Nulstil«, hvis du blot ønsker at nulstille opgaven til den tilstand, den var i, da du først oprettede den. Vi anbefaler dog, at du udviser forsigtighed, når du bruger funktionerne »Nulstil« og »Slet«.
Hvis du ændrer de underliggende data væsentligt eller ønsker at prøve en ny synkronisering, kan du på FitnessSyncer.com prøve at klikke på knappen »Rediger « under »Min konto« for den pågældende opgave og derefter klikke på »Nulstil opgave« i værktøjslinjen. Når dette er færdigt, skal du klikke på »Synkroniser « igen.
Det skal bemærkes, at en nulstilling af en opgave vil slette alle dine data, der er knyttet til opgaven, og hvis du har foretaget historiske synkroniseringer eller lignende, kan det være nødvendigt at gentage disse. Denne funktion er desuden ikke tilgængelig i vores mobilapps på nuværende tidspunkt.
