FitnessSyncer Nollaa tehtävät
Tehtävien poistamisen sijaan suosittelemme, että käytät ”Nollaa”-toimintoa, jos haluat vain palauttaa tehtävän siihen tilaan, jossa se oli, kun loit sen alun perin. Suosittelemme kuitenkin varovaisuutta sekä ”Nollaa”- että ”Poista”-toimintojen käytössä.
Jos olet muuttanut taustatietoja merkittävästi tai haluat yrittää synkronointia uudelleen, voit FitnessSyncer.com:ssa kokeilla napsauttaa kyseisen tehtävän Oma tili -kohdassa olevaa Muokkaa -painiketta ja valita työkaluriviltä Nollaa tehtävä. Kun tämä on valmis, napsauta uudelleen Synkronoi .
On syytä huomata, että tehtävän nollaaminen poistaa kaikki tehtävään liittyvät tiedot, ja jos olet suorittanut historiallisia synkronointeja tai vastaavia toimia, saatat joutua suorittamaan ne uudelleen. Tätä ominaisuutta ei myöskään ole tällä hetkellä käytettävissä mobiilisovelluksissamme.
