FitnessSyncer Poništavanje zadataka
Umjesto brisanja zadataka, preporučujemo da izvršite resetiranje ako jednostavno želite vratiti zadatak u stanje u kojem je bio kada ste ga prvi put stvorili, no preporučujemo oprez pri korištenju resetiranja i brisanja.
Ako značajno promijenite temeljne podatke ili želite pokušati novu sinkronizaciju, na FitnessSyncer.com možete pokušati kliknuti gumb Uredi u odjeljku Moje račune za zadatak o kojem je riječ i zatim kliknuti na Resetiraj zadatak na alatnoj traci. Kada se to dovrši, ponovno kliknite Sinkroniziraj .
Treba napomenuti da će ponovno pokretanje zadatka izbrisati sve vaše podatke povezane s tim zadatkom, a ako ste izvršili bilo kakve povijesne sinhronizacije ili nešto slično, možda ćete ih morati ponovno pokrenuti. Ova značajka trenutno nije dostupna u našim mobilnim aplikacijama.
