FitnessSyncer Feladatok visszaállítása
A feladatok törlése helyett azt javasoljuk, hogy válassza a „Visszaállítás” funkciót, ha egyszerűen csak azt szeretné, hogy a feladat visszatérjen az eredeti, létrehozáskori állapotába; ugyanakkor óvatosságra intünk a „Visszaállítás” és a „Törlés” funkciók használata során.
Ha jelentősen módosítja az alapul szolgáló adatokat, vagy új szinkronizálást szeretne végrehajtani, a FitnessSyncer.com oldalon kattintson a „ szerkesztése” gombra a „Saját fiók” menüpont alatt az érintett feladatnál, majd az eszköztáron válassza a „Feladat visszaállítása” lehetőséget. Amikor ez befejeződött, kattintson újra a „ szinkronizálása” gombra.
Fontos megjegyezni, hogy a feladat visszaállítása a feladathoz kapcsolódó összes adat törlését vonja maga után, és amennyiben korábban elvégeztél bármilyen korábbi szinkronizálást vagy ehhez hasonló műveletet, azokat esetleg újra kell futtatnod. Ez a funkció jelenleg mobilalkalmazásainkban sem elérhető.
