FitnessSyncer

  FitnessSyncer Tilbakestill oppgaver

I stedet for å slette oppgaver anbefaler vi at du bruker funksjonen «Tilbakestill» hvis du bare ønsker å tilbakestille oppgaven til den tilstanden den var i da du opprettet den, men vi anbefaler likevel at du utviser forsiktighet når du bruker funksjonene «Tilbakestill» og «Slett».

Dersom du endrer de underliggende dataene vesentlig eller ønsker å prøve en ny synkronisering, kan du på FitnessSyncer.com prøve å klikke på «Rediger »-knappen under «Min konto» for den aktuelle oppgaven, og deretter klikke på «Tilbakestill oppgave» i verktøylinjen. Når dette er fullført, klikker du på «Synkroniser » igjen.

Det bør bemerkes at hvis du tilbakestiller en oppgave, vil alle dataene dine knyttet til oppgaven bli slettet, og hvis du har utført historiske synkroniseringer eller lignende, kan det hende du må utføre disse på nytt. Denne funksjonen er foreløpig heller ikke tilgjengelig i mobilappene våre.

FitnessSyncer bruker nødvendige informasjonskapsler for å logge deg inn og huske innstillingene dine. Med ditt samtykke bruker vi også analyseinformasjonskapsler for å forstå hvordan brukerne benytter seg av dette nettstedet. Les mer