FitnessSyncer Taken resetten
In plaats van taken te verwijderen, raden we je aan om de functie ‘Reset’ te gebruiken als je de taak gewoon wilt terugzetten naar de staat waarin deze zich bevond toen je deze voor het eerst aanmaakte. We raden je echter wel aan om voorzichtig om te gaan met de functies ‘Reset’ en ‘Verwijderen’.
Mocht u de onderliggende gegevens ingrijpend wijzigen of een nieuwe synchronisatie willen uitvoeren, dan kunt u op FitnessSyncer.com de knop ‘ bewerken’ selecteren via ‘Mijn account’ bij de betreffende taak en vervolgens in de werkbalk op ‘Taak resetten’ klikken. Zodra dit is voltooid, klikt u opnieuw op ‘ synchroniseren’.
Houd er rekening mee dat het resetten van een taak alle gegevens verwijdert die aan die taak zijn gekoppeld. Als u eerdere synchronisaties of soortgelijke handelingen hebt uitgevoerd, moet u deze mogelijk opnieuw uitvoeren. Deze functie is op dit moment ook niet beschikbaar in onze mobiele apps.
