FitnessSyncer Zresetuj zadania
Zamiast usuwać zadania, zalecamy skorzystanie z opcji „Resetuj”, jeśli chcesz po prostu przywrócić zadanie do stanu, w jakim było w momencie jego utworzenia; zalecamy jednak zachowanie ostrożności przy korzystaniu z opcji „Resetuj” i „Usuń”.
Jeśli wprowadzisz istotne zmiany w danych źródłowych lub chcesz spróbować przeprowadzić nową synchronizację, w FitnessSyncer.com możesz kliknąć przycisk „Edytuj ” w sekcji „Moje konto” przy danym zadaniu, a następnie kliknąć opcję „Zresetuj zadanie” na pasku narzędzi. Po zakończeniu tej operacji kliknij ponownie przycisk „Synchronizuj ”.
Należy pamiętać, że zresetowanie zadania spowoduje usunięcie wszystkich danych z nim związanych, a jeśli przeprowadzono wcześniej synchronizacje historyczne lub podobne operacje, może zaistnieć konieczność ich ponownego wykonania. Funkcja ta nie jest obecnie dostępna w naszych aplikacjach mobilnych.
