FitnessSyncer

  FitnessSyncer Resetare sarcini

În loc să ștergeți sarcinile, vă recomandăm să efectuați o „Resetare” dacă doriți pur și simplu ca sarcina să revină la starea inițială, așa cum era la momentul creării, însă vă recomandăm să folosiți cu prudență opțiunile „Resetare” și „Ștergere”.

În cazul în care modificați în mod semnificativ datele de bază sau doriți să încercați o nouă sincronizare, pe FitnessSyncer.com, puteți încerca să faceți clic pe butonul „Editați ” din secțiunea „Contul meu” a sarcinii respective și apoi să faceți clic pe „Resetați sarcina” din bara de instrumente. Când procesul se finalizează, faceți clic din nou pe „Sincronizați ”.

Trebuie menționat că resetarea unei sarcini va șterge toate datele asociate acesteia, iar dacă ați efectuat sincronizări istorice sau alte operațiuni similare, s-ar putea să fie necesar să le repetați. De asemenea, această funcție nu este disponibilă în prezent în aplicațiile noastre mobile.

FitnessSyncer utilizează cookie-uri esențiale pentru a vă autentifica și a vă memora setările. Cu acordul dumneavoastră, folosim și cookie-uri de analiză pentru a înțelege modul în care utilizatorii folosesc acest site web. Aflați mai multe