FitnessSyncer Vynulovať úlohy
Ak chcete úlohu jednoducho obnoviť do stavu, v akom bola pri jej prvotnom vytvorení, odporúčame namiesto jej vymazania použiť funkciu „Obnoviť“; pri používaní funkcií „Obnoviť“ a „Vymazať“ však odporúčame postupovať opatrne.
Ak by ste výrazne zmenili podkladové údaje alebo by ste chceli vyskúšať novú synchronizáciu, v FitnessSyncer.com môžete kliknúť na tlačidlo „Upraviť “ v časti „Môj účet“ pri príslušnej úlohe a na paneli nástrojov kliknúť na „Obnoviť úlohu“. Po dokončení tohto kroku opäť kliknite na „Synchronizovať “.
Je potrebné poznamenať, že obnovenie úlohy vymaže všetky vaše údaje spojené s touto úlohou a ak ste vykonali akékoľvek historické synchronizácie alebo podobné operácie, môže byť potrebné ich zopakovať. Táto funkcia momentálne nie je k dispozícii ani v našich mobilných aplikáciách.
