FitnessSyncer Ponastavi naloge
Namesto da naloge izbrišete, vam priporočamo, da uporabite funkcijo »Ponastavi«, če želite, da se naloga vrne v stanje, v kakršnem je bila ob prvotni ustvaritvi; pri uporabi funkcij »Ponastavi« in »Izbriši« pa vam priporočamo previdnost.
Če bistveno spremenite izhodiščne podatke ali želite poskusiti z novo sinhronizacijo, lahko na FitnessSyncer.com v razdelku »Moj račun« pri zadevni nalogi kliknete gumb »Uredi « in nato v orodni vrstici kliknete »Ponastavi nalogo«. Ko se postopek zaključi, ponovno kliknite »Sinhroniziraj «.
Opozoriti je treba, da bo ponastavitev naloge izbrisala vse vaše podatke, povezane z nalogo, in če ste izvedli kakršne koli pretekle sinhronizacije ali kaj podobnega, boste morda morali te ponovno izvesti. Ta funkcija trenutno ni na voljo niti v naših mobilnih aplikacijah.
