FitnessSyncer Återställ uppgifter
I stället för att radera uppgifter rekommenderar vi att du använder funktionen ”Återställ” om du bara vill återställa uppgiften till det tillstånd den var i när du först skapade den, men vi rekommenderar att du är försiktig när du använder funktionerna ”Återställ” och ”Radera”.
Om du har gjort betydande ändringar i underliggande data eller vill försöka synkronisera på nytt på FitnessSyncer.com kan du prova att klicka på knappen ”Redigera ” under ”Mitt konto” för den aktuella uppgiften och sedan klicka på ”Återställ uppgift” i verktygsfältet. När detta är klart klickar du på ”Synkronisera ” igen.
Det bör noteras att om du återställer en uppgift kommer alla uppgifter som är kopplade till den att raderas, och om du har utfört några historiska synkroniseringar eller liknande kan du behöva utföra dem på nytt. Denna funktion är för närvarande inte tillgänglig i våra mobilappar.
