FitnessSyncer Görevleri Sıfırla
Görevleri silmek yerine, görevi ilk oluşturduğunuz zamanki haline geri döndürmek istiyorsanız “Sıfırla” seçeneğini kullanmanızı öneririz; ancak “Sıfırla” ve “Sil” seçeneklerini kullanırken dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.
Altta yatan verileri önemli ölçüde değiştirirseniz veya yeni bir senkronizasyon denemek isterseniz, FitnessSyncer.com'te söz konusu görevin “Hesabım” bölümünden “’i Düzenle” düğmesine tıklayıp araç çubuğundaki “Görevi Sıfırla” seçeneğine tıklayabilirsiniz. Bu işlem tamamlandığında, “’i Senkronize Et” seçeneğine tekrar tıklayın.
Bir görevi sıfırlamanın, o görevle ilişkili tüm verilerinizi sileceğini ve daha önce herhangi bir Geçmiş Senkronizasyonu veya buna benzer bir işlem gerçekleştirmişseniz, bunları yeniden yapmanız gerekebileceğini unutmayın. Bu özellik şu anda mobil uygulamalarımızda da mevcut değildir.
