FitnessSyncer Скинути завдання
Замість видалення завдань ми рекомендуємо скористатися функцією «Скинути», якщо ви просто хочете повернути завдання до того стану, в якому воно було під час його створення, але радимо бути обережними при використанні функцій «Скинути» та «Видалити».
Якщо ви суттєво змінили вихідні дані або бажаєте спробувати виконати нову синхронізацію, на FitnessSyncer.com ви можете натиснути кнопку «Редагувати » у розділі «Мій обліковий запис» для відповідного завдання, а потім натиснути «Скинути завдання» на панелі інструментів. Після завершення цієї операції натисніть «Синхронізувати » ще раз.
Слід зауважити, що скидання налаштувань завдання призведе до видалення всіх ваших даних, пов’язаних із цим завданням, і якщо ви виконували будь-які «історичні синхронізації» або подібні дії, вам, можливо, доведеться повторити їх. Наразі ця функція також недоступна в наших мобільних додатках.
