FitnessSyncer
Hjælp   •   Konto

  FitnessSyncer Deling

Du kan dele hele din Dashboard eller enkelte poster fra din FitnessSyncer Stream med familie, venner eller sundhedspersonale.

Sådan deler du:

  • Vælg det dashboard eller det element fra FitnessSyncer Stream, som du ønsker at dele
  • Klik på ikonet »« i værktøjslinjen
  • Første gang bliver du spurgt, om du ønsker at dele netop dette emne — eller alle dine emner. Ved at give tilladelse for hvert enkelt emne får du en mere detaljeret kontrol over, hvilke emner der deles. Hvis du giver tilladelse til alle emner, vil alle dine emner i Stream kunne ses.
  • Vælg den metode, du ønsker at dele emnet med
  • Alle, der åbner linket, vil kunne se det pågældende indlæg.

Under fanen »Deling« i din profil kan du se alle de indholdselementer, du har delt, og fjerne de tilladelser, du tidligere har givet. Bemærk: Det er ikke muligt at fortryde en slettet tilladelse.

Vil du ikke dele det elektronisk? Intet problem – se vores udskrivningsmuligheder, som er en fantastisk måde at dele det med læger og plejepersonale på.

FitnessSyncer bruger nødvendige cookies til at logge dig ind og huske dine indstillinger. Med dit samtykke bruger vi også analyse-cookies for at få indsigt i, hvordan brugerne anvender denne hjemmeside. Læs mere