FitnessSyncer Deling
Du kan dele hele Dashboard eller enkeltelementer fra FitnessSyncer Stream med familie, venner eller helsepersonell.
For å dele:
- Velg oversikten eller elementet fra FitnessSyncer Stream som du ønsker å dele
- Klikk på «»-delingsikonet i verktøylinjen
- Første gang blir du spurt om du ønsker å dele akkurat denne gjenstanden – eller alle gjenstandene dine. Å gi tillatelse for hver enkelt gjenstand gir deg mer detaljert kontroll over hvilke gjenstander som deles. Hvis du gir tillatelse til alle gjenstandene, vil alle gjenstandene dine i Stream være synlige.
- Velg hvordan du ønsker å dele elementet
- Alle som åpner lenken, vil se dette elementet.
Under fanen «Deling» i profilen din kan du se alle elementene du har delt, og fjerne eventuelle tillatelser du tidligere har gitt. Merk: Det er ikke mulig å angre en slettet tillatelse.
Vil du ikke dele det elektronisk? Ikke noe problem – ta en titt på våre utskriftsmuligheter, som er en flott måte å dele informasjonen med leger og omsorgspersoner på.
