FitnessSyncer
Hjælp   •   Konto

FitnessSyncer Adgangsrettigheder og autentificering

Når du ønsker at få adgang til dine data fra et eksternt websted, skal du give FitnessSyncer adgang til disse data. Afhængigt af tjenesten kan dette være et brugernavn og en adgangskode, som du angiver på vores websted, eller det kan være en tilladelse, du skal give på tjenestens websted.

For de tjenester, hvor du skal give os tilladelse, indeholder redigeringsprogrammets menu »Godkendelse« følgende muligheder:

  • Behold indstillingerne: Beholder de tilladelser, som denne kilde eller destination allerede har. Denne mulighed vises kun, når du redigerer en kilde eller destination, der allerede er tilknyttet.
  • Genbrug af godkendelse fra: Bruger den tilladelse, du allerede har givet til en anden kilde eller destination på den samme tjeneste, som er angivet i indstillingen.
  • Tildel nye tilladelser: fører dig videre til tjenesten, hvor du kan tildele en ny tilladelse, der kun gælder for denne kilde eller denne destination.
  • Tildel nye tilladelser og anvend dem på andre kilder og destinationer: Tildeler en ny tilladelse og overfører den også til alle andre kilder og destinationer på den pågældende tjeneste. Kun de tjenester, der har brug for det, tilbyder denne mulighed.

Vi har inddelt tilladelserne på denne måde for at give dig større fleksibilitet i forbindelse med synkronisering med andre konti.

Hvor det er muligt, anbefaler vi, at du bruger indstillingen »Genbrug godkendelse fra«. Nogle websteder kræver, at du gør dette; hvis du undlader det, vil det medføre fejl i godkendelsen. For at lette dette har vi indstillingerne »Tildel nye tilladelser«og »Anvend på andre kilder og destinationer«, når du genautentificerer tjenester.

Nogle tjenester kan også have andre muligheder. For eksempel kræver Google-tjenester forskellige former for godkendelse, afhængigt af den kombination, du bruger sammen med FitnessSyncer. Sådanne tilfælde vil blive beskrevet i FAQ’en for de pågældende tjenester.

Løsning af problemer med autentificering

Der kan være mange årsager til, at der opstår problemer med autentificering:

  • Hvis du skal angive et brugernavn og en adgangskode, skal du sørge for, at det er brugernavnet og adgangskoden til den pågældende tjeneste, ikke til vores tjeneste.
  • Dette kan også ske, hvis du bliver bedt om at give tilladelser og ikke godkender alle de tilladelser, vi beder om. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kan du læse FAQ’en for den pågældende tjeneste eller kontakte os, så kan vi forklare, hvorfor vi har brug for netop de tilladelser, vi har anmodet om til den tjeneste, du bruger.
  • Hvis du bruger én tjeneste til flere datakilder eller destinationer (f.eks. et Fitbit Aktivitets- og et Fitbit Søvn-feed), skal du bruge indstillingen »Genbrug godkendelse fra« (beskrevet ovenfor)
  • Hvis du har tilmeldt dig tjenesten via vores mobilapps, kan du eventuelt prøve at logge ind på tjenesterne via vores hjemmeside.
  • Hvis du for nylig har ændret din adgangskode eller inddraget adgangen til vores tjeneste via udbyderens portal.

Nogle tjenester har specifikke anvisninger, herunder:

Hvis du stadig oplever problemer, bedes du kontakte os.

Hvad betyder »Genbrug godkendelse fra« eller »Tildel nye tilladelser og anvend dem på andre kilder og destinationer« under menuen »Godkendelse«? Hvornår skal jeg bruge det?

Funktionen »Genbrug af loginoplysninger« giver dig mulighed for at bruge de samme loginoplysninger, som du bruger til en anden opgave i FitnessSyncer. Du bør bruge denne funktion, når du har mere end én kilde eller opgave, der bruger den samme tjeneste, så du kan benytte den samme konto. Hvis du f.eks. bruger Withings (Nokia Health) til din kropssammensætning og dine aktiviteter, kan du bruge denne funktion til at dele loginoplysningerne. Nogle tjenester (herunder Garmin, Withings, MapMyFitness og Fitbit) kan give autentificeringsfejl, hvis du ikke bruger denne funktion.

Sådan bruger du denne funktion:

  • Vælg en af dine kilder eller destinationer, og foretag en ny godkendelse af den.
  • For hver af de øvrige afsender- og modtageradresser, der bruger den samme udbyder, skal du redigere dem og ændre godkendelsen til »Genbrug godkendelse« fra den første afsender- eller modtageradresse.

Hvis tjenesten har en indstilling med navnet »Tildel nye tilladelser og anvend på andre kilder og destinationer«, anbefaler vi, at du bruger den, da du så ikke behøver at udføre det andet trin ovenfor.

Google Fit, Google Drive og Sleep As Android fungerer kun første gang, og derefter opstår der et godkendelsesproblem; hvorfor?

Problemet skyldes en sikkerhedsfunktion fra Google. Prøv følgende for at omgå problemet:

  1. For den berørte Google-konto skal du gå til dine sikkerhedsindstillinger: https://www.google.com/settings/u/1/security.
  2. Vælg »Vis alle« under »Tilknyttede apps og tjenester«.
  3. Find FitnessSyncer og klik på »Tilbagekald adgang«
  4. Under »Min konto« kan du redigere dine Google Fit- eller »Sleep As Android«-forbindelser og foretage en ny godkendelse. Hvis du har mere end én Google Fit-kilde eller -destination, kan du genbruge godkendelsen fra en anden forbindelse.

Jeg bruger mere end én Google-tjeneste. Hvilke tilladelser beder FitnessSyncer om?

Google Fit, Google Drive og Sleep as Android deler én Google-login. FitnessSyncer beder Google kun om det, som de tjenester, du har oprettet, har brug for: Google Fit beder om dine fitnessdata, Google Drive om dine filer og Sleep as Android kun om din e-mailadresse. Når du tilføjer en ny Google-tjeneste eller vælger »Giv nye tilladelser« for en tjeneste, du allerede har, beder Google én gang om alt, hvad dine Google-kilder og -destinationer tilsammen har brug for, så én login dækker dem alle.

FitnessSyncer bruger nødvendige cookies til at logge dig ind og huske dine indstillinger. Med dit samtykke bruger vi også analyse-cookies for at få indsigt i, hvordan brugerne anvender denne hjemmeside. Læs mere